Lördag

Hej hej.
Hur har din lördag varit??

Jag spenderade stor del av den på akuten. Jag har starka värktabletter hemma, men när inget tog bort smärtan av ett anfall så åkte jag in. Det blev många timmars väntan för det var många där. Tydligen kommer många som ramlar under Vätternrundan dit. Alltså de som ramlar eller blir påkörda eller liknande runt Askersundsområdet kommer till Örebro. Så det var en del frakturer och annat. Det som var mest trist var att jag missade prinsens bröllop. Tur att man kan titta på det i efterhand. :)

Jag träffade samma läkare som jag träffade förra onsdagen och det var bra. På tisdag ska jag träffa kirurgen för ett besömningssamtal, eller vad man kallar det och sedan tror läkaren jag träffade idag att det tar 2-4 veckor innan operation. Det jag är mest orolig över hur det ska gå de dagar när Steff jobbar kväll. Då kan jag inte ta värkmedicinen för jag blir så borta av dem och kan inte ta hand om barnen då... Hoppas verkligen att denna hemska period är slut snart! 
Det är så tungt för Stefan också som verkligen får dra hela lasset med barn, hem, planering, jobb osv osv. Och så dessutom ta hand om mig och se mig i svåra smärtor mest hela tiden. Nä, detta kan vi vara utan faktiskt. 

Jag vet att det är mycket tjat om att jag inte mår bra nu och jag ber lite om ursäkt för det, men som jag sagt tidigare så handlar ju bloggen om mitt liv och just nu är detta en del av mitt liv. 

En annan del av livet är mina underbara barn :). 
I förmiddags såg det ut såhär:
Tess blir så glad när hon får leka inne på Seths rum och särskilt med hans lego :).

Jag gillar ju Minionerna och detta citat var bra. 

Vi har ett litet hem, som just nu är rätt stökigt och i oordning, men vi skrattar varje dag och älskar varandra galet mycket! Det är värt mer än ett stort hus eller fina saker! 

Nu önskar jag dej god natt och att du får en fortsatt bra helg!!
Kram i massor 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter jättejobbigt! Ska be för dig!! Hoppas också att ni kan få hjälp de kvällar Stefan jobbar. Kram Lisa i Strängnäs

Svar: Tack :)
Maria

2015-06-14 @ 22:28:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0