Skolavslutning och lite annat.

Hej min vän.
I morse var det en glad och sprallig kille som åkte till skolan. Sista dagen i lågstadiet!!
Världens finaste kille ever om du frågar mig!!! 
 
Tess har varit trött idag, men mått bra i övrigt. Hon fick vara hemma med mig, när Stefan åkte till handkirurgen och sydde sitt finger. Det gick bra för honom, men han får vara sjukskriven några dagar, eftersom han inte kan lyfta tunga grejer och behöver ta det lite lugnt med fingret. 
 
Tess älskar verkligen sin egna lilla soffa, som hon fått av grannarna. Den har hon bäddat och lekt, vilat och sovit i idag. 
En trött tjej har hon varit idag...
 
Stefan och Tess var hemma från skolavslutningen, eftersom hon var så trött och eftersom hon faktiskt har kräkts i helgen. Det verkar inte vara någon vanlig magsjuka... Vi vet inte vad det är och hon är mest trött, men vi tog det säkra före det osäkra och hon fick vara hemma.
Det var fint på skolavslutningen - som vanligt. Seth går på en fantastisk skola, med fantastiska lärare!!
 
Här sjunger f-klass, ettor, tvåor och treor ett medley om frukt :). 
 
Efter en fin och rolig avslutning gick vi upp till klassrummet och fikade och umgicks. 
Me and my son :). 
 
Några av Seths kompisar!
 
Petrus - som kommer fortsätta upp med barnen till fjärde klass, Seth, Kickie, som varit Seths mentor och så Suz, som funnits i klassen som resurs. Fantastiska lärare!! Och som du vet har ju Seth dyslexi och med Kickie som mentor har det varit bara bra hjälp och support!
 
När vi sagt tack och hej åkte vi ut till Marieberg. Seth har i flera år pratat om att han vill ta hål i örat. Vi har dragit på det länge, men sen började vi fundera på hur länge Tess kommer bli tvungen att vänta om hon vill ta hål i öronen och kom fram till att hon antagligen inte kommer få vänta lika länge som han. Därför bestämde vi oss för att ge honom det i "slutalågstadietpresent". Den glädjen!!
 
Lte nervöst var det allt innan han gjorde hålet. 
Nu var det såhär att det kostade lika att göra ett eller två hål så Seth gjorde ett hål och jag gjorde ett till i mitt ena öra. Det var helt oplanerat, men jag blev sugen när jag fick veta att det var samma kostnad :). 
Därför tog jag hål först så att Seth fick se att det inte var något farligt.
Han tog kortet på mig :).
 
När han väl tagit hålet slappnade han av. Lite ont tyckte han allt att det gjorde, men inte så farligt.
Nöjd kille.
 
Nöjd och rynkig mamma :).
 
När Tess somnat åt vi goda baguetter, som Stefan gjort och så en god tårta som jag gjort. Seth har själv valt att ha godisstopp nu, men om det är godis i kakor eller på tårta så får han äta. Denna mamman är lite sån att då går hon all in på tårtan så att sonen ska få äta lite godis såhär på skolavslutningsdagen...
 
 
Mina grabbar. 
Tess hade gärna fått vara med, men när Seth och jag kom hem från Marieberg så var hon så trött att hon fick sova istället.
 
Tyvärr har hela eftermiddagen och kvällen varit en stor smärta och illamående för mig. Det syns inte på korten ser jag - tänk vad lite smink och ett leende kan göra ;). Jag har stoppat i mig tre olika sorters starka mediciner och ändå har det hela tiden blivit värre. Därför gjorde jag som läkaren sagt till mig och åkte in till akuten (när vi myst en stund här hemma. Ville ju att Seth skulle få ha sin dag först.) 
Jag har fått morfinspruta och ännu mer medicn mot illamående. Illamåendet har släppt någorlunda, men smärtan finns kvar, så jag har fått med mig mer morfin hem. Det känns ju helt galet! Jag äta morfin!!! Oh, vad jag hoppas att jag får en operation snart så jag slipper detta och att operationen hjälper. Det är inte så roligt och jag försöker faktiskt hålla humöret uppe ändå, men när jag inser att inte ens en morfinspruta tar bort smärtan, så känns det rätt trist. 
 
Men nu är jag hemma igen och sitter här och bloggar för att komma ner i varv lite. 
 
Jag sjunger ju ofta på sånger antingen nynnar eller har dem bara i huvudet. Ikväll på akuten, har en helt fantastisk sång snurrat i huvudet på mig:
Här är en strof från den: 
 
"My heart beating, my soul breathing
I found my life when I laid it down
Upward falling, spirit soaring
I touch the sky when my knees hit the ground".

Den är från Hillsongs nya skiva. Helt fantastisk! 
 
Nä, nu ska jag försöka lägga mig. Jag summerar ändå denna dag som en riktigt bra dag på så många sätt!! Jag är tacksam för mitt liv och allt som jag har!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0