Konferensdagar på Sundbyholms slott

Igår morse åkte jag och mina kollegor på konferensdagar. 
Jag måste erkänna att det jag såg mest fram mot var att få sova i en egen säng, i ett mörkt rum och få lite sovmorgon ;). Sen saknar jag ju mina barn och man hur mycket som helst när jag är borta, men det var skönt att sova :).

Det var soligt och vacker miljö och jag trivdes. Jag borde nog egentligen bo på ett slott har jag kommit fram till hihi.

Här kommer lite bilder jag tog. Älskar solnedgångar, som du vet, du som hängt här inne ett tag :).











Jag och min kollega har suttit här och jobbat i två dagar och planerat vår verksamhet och kommit med nya idéer och fått massor gjort. Härlig miljö och härlig kollega!!!
Vi hade utsikt över vattnet också och satt och tittade ut över det genom panoramafönster. Inte konstigt vi jobbade på så bra! 



Mitt rum och den sköna sängen ;).

När jag vaknade imorse och drog bort gardinerna möttes jag av blå himmel och strålande sol. Våren kändes ända in i rummet :).

Nu är jag hemma hos familjen igen. Lovely!!! Stefan jobbar dock lååååånga dagar nu så han har inte kommit hem än. Farmor och Seth spelar spel 

och jag och Tess myser i soffan. Hon och farmor har haft det bra hemma och Seth har haft det bra i skolan. Tess är fortfarande hängig men har inte feber. Är dock hostig, trött och så fortfarande. Skönt att farmor är här nu och att mina föräldrar var här i början av veckan. Så tacksam!!!!

Vad roligt att så många läst Olivias inlägg om Sister of Ethiopia! Vilket viktigt arbete de gör!!! 

Hoppas du mår bra och har haft en bra vecka so far!
Kram kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0