Sisterhood och lite vardagsbilder

Igår kväll åkte jag, Alex och några till, till Västerås för att vara med på Sisterhood i Lifecenter - en församling som finns där. 
Alex och jag redo att åka. Vi hämtade upp Matilda och Yvette.
Och så en bil till, med tre härliga tjejer,  som åkte efter oss. 

Vi fick en jättebra kväll där!!
Härlig sång!! 
Jättebra samtal mellan Ulrica, som är en av pastorerna i kyrkan och så Marie Nylén. Det handlade om relationer. Marie och hennes man Lasse, som tyvärr dog för ca två år sedan, startade tillsammans "Levande familjer", som jobbar för relationer i familjer. 
Det var jätteintressant och bra! Ovh vi var bara tjejer där, förutom killarna som hjälpte till med fikat och så :). 

Efter kunde man köpa kläder, som typ en bytardag, men alla pengar går till ett projekt där man jobbar med traffickingoffer. Otroligt bra! 

Jag träffade ju Lina, min vän från Avesta som numera bor i Västerås med sin familj, men glömde ta kort... Typiskt. Jättekul iaf! 
Det blev sent innan vi kom hem, men så värt att åka!

Jag har lite fler bilder från igår och idag också. Tess och jag är hemma imorgon också, så det blir ju lite bilder på vad vi gör om dagarna... På måndag räknar vi med att va på förskola och jobb igen. 

Tess ville absolut hjälpa till att bära påsen när vi handlade lite igår. Haha, lite tungt, men en envis tjej. Älskar att hon är envis!!

Idag hade Seths klass en fest på skolan, då de varit så duktiga med de nationella proven. Seth ville bjuda på "dina berömda cupcakes, mamma". Hihi då kan man inte stå emot, så Tess och jag bakade dessa igår.
Smaskens vad gott det är att hjälpa till. Iaf att äta smeten :).

Idag hade vi en härlig playdate med Hilde och Ulrika. Så roligt! Glömde ta kort igen, så jag fick bara ett par suddiga kort tyvärr.

Det var iaf väldigt mysigt att ha dem här!!

När de åkt skulle Tess sova och hon valde att lägga sig i sin egna bäddsoffa :).
Men hon hamnade visst mest utanför...

Gosfia!

Vid maten idag var barnen sådär goa (bortsett från att Tess kommit på att hon kan retas med Seth och prövar gärna denna nya talang alltsom oftast). 
Båda barnen åt korv och makaroner och åt bra!!! Wow! Mina barn äter sällan bra. Så jag blev så glad och nöjd! 

"Meeeeeja mamma", hörde jag några gånger! Underbart!

Finaste barnen ever, om du frågar mig ;).

Nu är Seth på vårens sista Vips och Tess ska sova. Hon håller dock inte riktigt med om detta, så jag sitter vid hennes dörr nu så hon ska komma till ro. (Hon ser mig, men jag sitter ändå inte precis bredvid henne). Hoppas hon hinner somna innan Seth kommer hem och vill ha kvällsmacka och jag ska lägga honom. Stefan jobbar nämligen.

Nä, nu önskar jag dej en härlig kväll min vän!!!

Kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0