Akuten och pepparkakor

Hej vänner!
Fredagsmyset uteblev igår och jag, Tess och Stefan spenderade kvällen på akuten. Tess somnade bra, men vaknade hela tiden av att hon hostade och kräktes av hostandet och fick svårare och svårare att andas. Tempen steg till över 40 trots alvedon och Ipren. Jag ringde 1177 dels för febern och dels för andningen. Och de tyckte vi skulle åka in - inte för febern uran pga andningen.
Såhär såg hon ut när jag försökte svalka henne lite 😊
Sötnöt med fuktig, sval handduk på huvudet.

Nåja vi åkte in och det tog ca tre timmar så det var skönt att vi var där tillsammans Stefan och jag och att farmor var hemma hos Seth. 

Hon fick andas in medicin som hjälpte henne att andas bättre. Vi kom hem vid 00- tiden och natten blev inge vidare trots medicin. Jag fick sitta upp hela natten med Tess i knät. Vi hade fönstret öppet hela natten och ändå behövde jag inget täcke, eftersom Tess var så galet varm i mitt knä. Inte mycket sömn för varken mig eller Tess pga den eländiga hostan och svårigheterna att andas. 

Idag har hon mått helt ok - ingen feber förrän nu ikväll och bara lite hosta. Halleluja!!!
Men så fort hon lägger sig börjar hon hosta.

Piggare idag 😊.

Kan du le Seth? frågade jag och fick denna min till svar 😉. 

Tess snutte fick kräk på sig så den har tvättats - och blev rosa där det varit vitt förut 😊. Syns inte så bra här, men den är numera rosa. 

Jag och barnen har gjort iordning pepparkakshuset idag. 
Mysigt!!!

Så har vi bakat pepparkakor också. 






Tess kakor!

Seths kakor.

Riktigt mysigt. 
Jag, farmor och Seth har även varit på julmarknad i Mellringekyrkan. Jättemysigt och trevligt! 

Nu är det kväll och hostan har tilltagit och Tess kan inte sova. Jag räknar med ytterligare en natt sittandes. Hon får sitta uppe med oss andra nu. Hoppas det blir lite mer sömn inatt. 

Jag är ändå tacksam för en bra dag!!! 

Stor kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0