Västerås 2.0

Hej hej. 
Oj, det blev sent ikväll innan jag skriver. Vi har suttit uppe och hängt med farmor, som stannar till imorgon innan hon drar hem. Så det blev lite sent helt enkelt. Men nu är jag här och det blir lite bilder från helgen. Jag har inte alls tagit så många bilder som jag brukar... Men lite kom jag ihåg att ta iaf. 
 
Igår morse åt vi frukost med två sköna killar från Skellefteå, som också var med på församlingsplanteringsgrejen, vi var på. Jätteroligt med nya vänner och få höra vad osm händer i Sverige. Efter en god frukost drog vi till kyrkan igen för att fortsätta dagen. 
 
Me and my love, redo och på väg!
 
 
En fin vän, som är en riktig förebild i mycket och som jag tycker väldigt mycket om är Lydia. 
Hon är en församlingsplanterare och otroligt klok!

Här är Lydias man Nicklas, som också är otroligt härlig. Han jobbar med församlingsplantering inom Pingst. 

Två nya vänner i Joel och Heman, som är med i Lifecenter i Västerås och som planterar i Eskilstuna och i LInköping (Linköping är precis nytt och Joel och hans fru kommer flytta dit nästa år). 
 
När vi var klara så stannade ju Stefan och jag kvar i Västerås för att ha en datenight och framför allt att få sova en natt till ostörda på ett hotell!! 

Vad vackert det är i Västerås faktiskt!

På hotellet bjöds det på kladdkakor, eftersom det var kladdkakans dag :). Smaskens. 
 
Framåt kvällen gick vi ut och åt. Så gott!
Sen gick vi till bion (måste ju gå på bio på en datenight liksom). 

Det blev The Martian i 3D. Riktigt bra film faktiskt!!!
 
Imorse facetimade vi med barnen. Ja, det gjorde vi igår med för den delen, men nu tog jag kort på dem :).
Tess är hostig och lite febrig så hon var inte för pigg. Typiskt att hon blev dålig när vi var borta, men det har gått bra. Hon hostade dock så hon kräktes igårkväll. Stackars liten. Innan hon fick sin astmamedicin kräktes hon ju flera gånger varje vecka pga hostan (du som följt mig länge vet att vi hade sjukt jobbiga nätter förr), men nu gör hon inte det lika ofta - vilket är fantastiskt. Hon sover fortfarande si och så och vi får aldrig sova en hel natt (det har hänt EN gång sedan hon föddes att hon sovit en hel natt) och hon är ofta orolig i sömnen osv, men det går ändå inte att jämföra med hur vi hade det hela förra hösten och våren. 
Ja, ja, hon är hostig, men de har haft det bra här hemma. 
Stefan och jag åkte till Lifecenter och gick på gudstjänst där, vilket som vanligt var riktigt bra och sedan åkte vi hem till det bästa vi har!!
På väg hem i strålande sol :).
 
Väl hemma blev det kramkalas och sedan fick Stefan farsdagpresenter och tårta. 
 
Jag är glad och tacksam för en underbar helg där vi riktigt har fått fylla batterierna! Det är dock grymt skönt att vara hemma hos barnen igen!! Älskar dem så galet mycket!! 
 
Nu önskar jag god natt och hoppas du också haft en fin helg!!
Kram
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0