Jahopp

Halloj.
Nej men vi kör på nu då... Troligtvis har jag fått luftrörskatarr, men vi vet inte 100%... Jag gick till vårdcentralen i morse och blev grundligt undersökt. Man hörde något på min vänstra lunga, men snabbsänkan var bra. Eftersom jag rosslar, har svårt att andas och blir andfådd av att prata, vilket jag knappt kan göra för att jag är hes. Har ingen feber idag dock - ligger bara lite högt, så det är ju skönt iaf. 
Jag fick betapred och förstår lite mer hur Tess har det när vi åker till sjukkhuset med henne. 

Sen fick jag andas in medicin i två omgångar.
Snyggt va? :)
 
Jag fick åka till röntgen för att kolla lungorna så det inte trots allt är en lunginflammation. 
Det gick rätt snabbt där - tack och lov. På eftermiddagen ringde min läkare upp mig och sa att man såg något på lungan, men man tror inte att det är lunginflammation eftersom min sänka var bra, utan att det har varit någon infektion där. Jag har fått medicin nu som om det är luftrörskatarr och så hörs vi av på torsdag och ser hur jag mår. 
Om jag inte mår bättre måste nya prover tas. 
Hostan har iaf släppt någorlunda och jag rosslar inte så mycket, efter all medicin, men jag har grymt tungt att andas och är andfådd hela tiden.
 
Jag tycker faktiskt att vi har haft en rätt tung start på detta år... Ja och slut på förra året också för den delen och gallsten och akut operation osv osv osv. Alla dessa sjukdomar på alla i familjen, men framför allt på Tess. Sen finns det ju andra saker som sker, som jag inte skriver om här. Det känns tungt gentemot jobbet också och alla personer jag träffar där. Och för att inte tala om ekonomin... Och så krockar Stefan och barnen i alltihop och vi måste betala självrisk på flera tusen. BLÄ! Men där är jag mest tacksam för att det inte blev några personskador. Det materiella är bara materiellt och ekonomin får bara ordna sig, men det är tungt. Tack och lov för att mycket annat i livet är bra! Vi är ändå rätt bra att ha fokus på det som fungerar och är bra i livet. Men ibland - särskilt när kroppen inte mår bra - så får jag jobba lite extra för att se det som är bra och fungerar!
 
En sån sak är att jag alltid kan ringa min mamma och prata med henne! Det är så skönt att veta att hon alltid bara är ett telefonsamtal bort.
En annan sak är farmor som är här nu och hjälper till när jag är sjuk.
Gandalf vill inte att hon ska lösa Soduko utan vill ha uppmärksamheten :) HIhi.
 
Nu ska jag njuta av att jag har en säng som jag kan hissa upp, så jag inte ligger platt. Så mycket enklare att andas då och det ska bli grymt skönt att lägga sig :) Tänka att jag har en egen säng, jag har ett hem, jag har en fantastisk familj och får vara med i en kyrka som awesome! Jag har vänner irl och i cyberrymden. Vilken gåva!
TACK för det!!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0