Livet...

Livet...
En berg och dalbana utan dess like. Ups and downs. Att alltid ändå få vara trygg i min Faders hand i allt... Vad som än sker. Vilken trygghet!
Så mycket är bra i livet, tack och lov. Men inte allt.

Livet...
För exakt sex år sedan var vi på ultraljud i Falun för att få se vårt älskade barn. Dagen innan hade vi fått höra hjärtljuden hos vår barnmorska. Spända och glada fick vi se vår lilla skrutt, men barnmorskan sa snart att det inte såg bra ut. Chocken, sorgen när vi fick veta att han inte kunde leva pga acrani och det inte fanns något att göra.
Du som följt mig länge har ju varit med i denna resa och du som är ny kan hitta mer om detta på dels dagens datum 2013 och så förstås dagens datum och framåt 2010... 
För alltid en tung dag i vårt liv. 4/5 2010 föddes han, Silas, även det en tung dag. Men sorgen förändras, även om den inte försvinner. 
Jag är galet tacksam för mina två levande barn! Två troll som ger så mycket glädje. Två barn jag är galet stolt över!!

Livet...
Ingen förändring i mitt mående trots cortison och antibiotika - kanske bara behövs mer tid innan det vänder.
Livet...
Vi fick hämta hem en febrig Tess idag. Hon har haft hosta och jobbiga nätter en vecka, men inte haft feber. Nu är den dock här. 39.5 med alvedon i kroppen nu ikväll. 

Sån bra kombo med rejält sjuk mamma och en rejält sjuk Tess... Not!
Det som är så fantastiskt skönt är att Stefan kunde ordna så han vabbar mån och tis. Jag själv är ju sjukskriven och känner att det blir svårt att ta hand om henne om jag själv är såhär sjuk, som jag är. 
Jag är så tacksam att farmor varit här och hjälpt mig nu i veckan!! Vet inte hur det hade gått utan henne. 
Men jag kan erkänna att jag bröt ihop och grät en skvätt innan det hade ordnat sig så Stefan kunde va hemma. Ibland känns det så otroligt tungt med all denna sjukdom! Dels för att orken tryter och dels för att vi får boka av så sjukt mycket saker och vänner och dels för jobbet - som jag nästan aldrig är på. 
Så sammanfattningsvis går livet upp och ner och just nu är det en rejäl dal, men jag vet ju att det vänder. I allt får jag vila hos Gud! 

Jag önskar dej en fin helg och Valborg!!!

Kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0