Toarullar

I vår familj pågår en toarullekamp just nu. Det hela började med att jag tröttnade på att karlarna i huset inte slänger tomma toarullar utan låter dem stå kvar vid toan. Jag började lägga tomma toarullar på olika ställen där de kan störa Stefan, som tex i hans sko. Sen började jag hitta toarullar lite överallt. Helt plötsligt var Seth också med i hela, eftersom han tyckte det var roligt. Detta har pågått flera veckor 😊. Man kan hitta en toarulle runt tandborsten, intoaskåpet, runt halsduken osv.

Här har Stefan riggat ett av Seths gosedjur.

Båda gosedjuren var visst riggade. Vad Seth skrattade.

Såhär kan det också se ut.


Eller såhär i örngottet.

Ja, man har inte roligare än man gör sig, eller hur 😊😊.

Jag är fortfarande sjuk med feber, hosta, heshet och värk i kroppen. Det låter jättemycket om mig när jag andas och jag har riktigt tungt att andas periodvis, så imorrn blir det en tur till vårdcentralen. 
Farmor kom hit nu ikväll för att hjälpa till nu när jag är sjuk och Stefan åker tidigt imorrnbitti. Vi trodde ju också att Tess skulle bli sjuk, eftersom hon astmahostat i helgen, men maskinen med medicin verkar ha hjälpt, så hostan har lugnat sig - även om hon rosslar en del fortfarande. Och om hon blivit sjuk skulle jag ju kunnat jobba ändå med farmor här. Men så blev det ju inte nu när jag själv är sjuk 😕. Skönt att ha henne här iaf! 

Nä, nu önskar jag god natt!!

Kram kram 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Usch, krya på dig. Vad skönt att du får hjälp.Kram.

Svar: Tusen tack 💗 Vilken fin blogg du har!!
Maria

2016-04-25 @ 15:55:29
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0