Hemma och Summercamp 2016

Hej hej.
Nu är vi hemma igen efter en helg utanför Ljungskile, i Sparreviken. Vilken härlig helg!! Att åka själv på en sån grej med barnen är inget jag tycker är easy peasy, men... Det har gått såååå bra! Vilka vänner jag har som ställer upp och hjälper till!! Jag kunde tom gå på mötet för vuxna idag på förmiddagen :). Då tog Emmelie Tess (Seth klarar sig ju själv) och jag fick sitta och vara med hla mötet. Så gott. 

Här kommer massa bilder från helgen, men tyvärr är några för stora, andra på sned och jag har nu suttit i två timmar för att försöka ordna med det, men lyckas inte... Så tyvärr ser det rörigt och konstigt ut, men det får vara nu... 

 Ingen fel vy det här precis... 
 
På lördagsförmiddagen fick jag förmånen att vara med som Kidsledare.
 
 
När jag var Kidsledare fick Tess hänga med Matilda och Emmelie.  
Kidssamling.
 
Efter samlingen fanns det hoppborgar av olika slag till barnen. 
Seth in action.
Tess åkte med Matilda (jag stod och hade koll på en annan hoppborg och de barn som hoppade där.) Hon grät när hon kom ner, men hon åkte i denna en gång iaf :). 
 
Pluttan. Hon vill så gärna, men tyckte det var otäckt. Modigt av henne att ändå åka. 
 
Matilda och jag. 
 
Tess vilar lite hos Mathilda innan middagen (tror jag)... Skönt att bara få sitta lite. 
 
 
Älskade ungar!!!
 
Det fanns möjlighet att åka vattenskoter och gummibåt. Mina barn ville åka gummibåt, men vågade inte om det gick snabbt. (Göteborgsbarnen ville att det skulle gå fort och de vågade även åka i "däcket", som hängde bakom.) Martin, som körde båten tog underbar hänsyn och körde långsamt en liten tur. För att lillstumpan skulle åka med, så fick jag hoppa i båten också. 
 
 
 
 
 
Seth bangar aldrig från att bada. Här badar han med en nyvunnen kompis och hennes mamma. Jag höll på att inte få med honom upp :). Jag har försökt ladda upp en bild på detta, men det går inte :(...
 
De har allt haft det bar barnen och det har funntis roliga saker att leka med, såsom denna hängmatta...
 
På lördagkvällen var det Gala för barnen och alla som ville fick göra något, såsom att sjunga en sång, dansa eller som Seth; ställa en gåta :).
 
Tess var också med fram och sjöng "Let it go", men det fick jag ingen bild på, för jag fick sitta bredvid henne och sjunga med, men hon sjöng i micken förstås. Det är riktigt roligt att se sina barn våga och vilja prata och göra saker inför andra. Jag har ju alltid själv gillat att göra det och det underlättar mycket när man ska göra saker inför klassen eller så. Tess som kan vara så blyg inför människor när man träffar dem en och en, hade inga problem att stå inför alla barnen. Seth som inte vill vara ensam hemma, vågar stå inför folk och prata som ingenting... Hihi det är märkligt hur det kan vara. 
 
En gång var det charader. Tess ville vara med och fick gestalta Elsa... Seth gissade direkt rätt på vem hon föreställde - förstås, eftersom hon ofta leker Elsa här hemma - och då fick han göra nästa...
 
...som var att han skulle gestalta en bonde.
 
Suddig bild på sång och dans med barnen. 
 
Fin vy att vakna till i morse. 
 
 
Vi avslutade hela helgen med dop. 
 
Underbart! 
 
Jag har lärt känna nya människor och fått umgås med "gamla" vänner. Så roligtt!! Nu är jag dock väldigt trött. Det har ju inte direkt varit någon vila en sån här helg. På tisdag är Stefan hemma igen och på onsdag börjar vår Life igen, så jag ser verkligen fram mot denna vecka!!
 
Kramar i massa!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0