Hillsong Conference part 2

Fredag
 
Som sagt... Jag hörde av mig till Ellen och kollade om vi kunde få bo hos dem... Alltså dessa fem underbara tjejer!! De hyrde en lägenhet och hade plats över och öppnade sitt hem för två trötta personer. 
Carro, Johanna, Victoria, Ellen och Amanda.
 
Vi lunchade med fina Göteborgsvännerna Camilla och Jonas...
 
Goa goa vänner!! 
 
Jag visar ännu ett litet klipp. Det är en sån galen känsla att lovsjung på detta sätt med så många människor. Helt fantastiskt! 
 
 
Undervisningen har varit uppmuntrande, utmanande och väldigt upplyftande. Sången har varit fantastisk - när man gillar denna stil! Vilket jag gör, som du nog förstått nu :). 
 
Nästan hela gänget från Connect Church! 
 
Utanför O2 fanns denna platta, mitt bland alla andra plattor. Lite rolig tycker jag, så jag tog kort på den :). (förstås).
Vet inte varför den hamnar snett... Sorry för det!
 
Vi följde med våra nya värdar hem och åt kvällis med dem. Underbara tjejer!!!
 
 
Lördag
På lördagen åkte vi in till centrum. Dags för shopping!
 
 
 
 
Jag älskar Disney och i Sverige finns det ju inte så många Disneystores (typ en i Stockholm) och där är jag ju inte så ofta... Så jag var som ett litet barn på julafton när jag fick gå in på en här!
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha ha!
 
Såna här mänskliga statyer finns det lite överallt. Coolt! 
 
Stefan och jag passade på att turista lite också. 
Big Ben!
 
Buckingham palace. 
 
Något vid Themsen... haha.
 
Vid Picadilly Circus sprang vi på Diedrik och Kevin. 
 
 
 
Westminster Abbey och my love! 

Med värk i fötterna och trötta åkte vi hem rätt tidigt (var i lägenheten vid 21), åt kvällis och kollade på Netflix. 
 
Söndag
På söndagen packade vi ihop oss och åkte till Hillsong London för att gå på ett vanligt möte där. Jag hade tänkt mig att inte åka tunnelbana i London... med tanke på allt som händer i Europa nu, men vi gjorde det ändå och det gick ju bra och det var väldigt smidigt.
 
Det var något typ av reparation på tunnelbanan så den vi skulle ta, åkte inte ända fram dit vi skulle. Stefan valde därför att gå fram till en tjej och fråga om hon visste hur det var och hur vi skulle ta oss dit... Hon frågade om vi skulle till Hillsong och det skulle vi ju och hon berättade då att hon också skulle dit. Vi fortsatte prata och vi åkte tillsammans med henne och gick med henne den bit vi fick gå. Så trevlig tjej och hon var jätteintresserad av att höra om hur vi bygger kyrka i Örebro och hon hade hört talas om Connect Church. Kul!! När vi kom fram var hon med när vårt bagage kollades igenom - säkerhet, vilket är bra!!! - och så ledde hon fram oss så vi fick sitta på andra raden! Yey! Det visade sig att hon jobbar i kyrkan och hon såg till att vi blev seatade. Roligt!! Tacksam för det!!
Glada!
 Erwin McManus. 
 
 Denna teater fylls normalt sett fyra gånger varje söndag, men igår hade de fem gudstjänster, eftersom många från olika länder, stannar kvar efter konferensen.
 
Efter mötet åkte vi till flygplatsen och åt middag där. Insåg där, när jag kollade igenom mina pengar, att de har sjukt många olika mynt i England. Insåg också att jag gillar att vi inte längre har så många olika mynt! På denna bild är inte ens pundmyntet med...
 
Sen flög vi hem. Såhär såg det ut över havet... Så klart och fint. Långt där nere ser man ett fartyg...
Coolt  tycker jag.
 
Bilresan gick också bra hem och strax före 24 var vi hemma. Seth låtsades att han sov och lurade oss ordentligt. Haha, vad han tyckte det var roligt. Han ville vara vaken när vi kom hem och det var härligt att få krama om honom ordentligt. Tess sov, men henne fick vi krama om ordentligt när hon - som vanligt - vaknade på natten. 
 
Så tacksam för att barnen haft det så bra och så tacksam för att vi haft det bra!!
 
Vi har inte shoppat mycket, eftersom det mesta av våra pengar gick åt till mat. Men vi köte varsin mugg till oss alla fyra. Min ser ut såhär:
 
Haha, älskar min Olofmugg. Tess fick en likadan. Seth fick en med star wars - förstås och Stefan vale en från Wall-E.
 
Allt har verkligen gått över förväntan! Jag är rejält trött nu och har varit trött och haft svårt att andas ibland, men jag har orkat så mycket mer än jag någonsin trodde att jag skulle! SÅ TACKSAM!!! 
Den här veckan kommer finnas kvar i minnet och i hjärtat lääääääääänge! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0