Akuten igen och huvudfoting - typ

Men akut var det väl inte egentligen...
Jag tar det från början.
Tess blev sämre igårkväll igen trots att hon äter betapred (cortison). Jag var fundersam på om jag skulle åka in till sjukhuset med henne så hon skulle få andas medicin, men hon klarade sig ok ändå - även om det inte blev så mycket sömn. Jag ringde VC på morgonen och de hänvisade till barnakuten, eftersom man gjort vad man kunnat från VC i måndags. 
Så jag och Tess åkte dit och vi var inte ensamma där. Så det tog tid, men det tycker jag är helt ok när Tess inte är akut sjuk och det var andra som var sjukare. 
Det som är lite jobbigt är att hon får så mycket medicin och ändå blir det inte bra... Men vi fick träffa en trevlig och bra läkare och så fick vi ytterligare en medicin som hon ska ta. Så nu får hon fyra sorter medicin. Liten älskling! 

Älsklingen! Hon är så tapper! 
"Mamma, jag måste till hukhuset", säger hon när det blir jobbigt med andningen. Liten... (hon säger h istället för sj-ljud). 
Jag är tacksam för den vård vi har!
Denna tripp till akuten omkullkastande dock mina planer. Imorgon har jag nämligen ett 40årskalas för Stefan. Han fyller den 11/2 men partyt är imorrn. Eftersom det är han som fyller vill jag fixa allt så han bara kan vara där och umgås med vänner. Detta gör att jag har rätt mycket att göra, men Tess hälsa är ju viktigast förstås!! 

Hon ritade dessutom sin första huvudfoting idag, men innan jag hann rädda den ritade hon över den...
Det syns inte så bra, men det är ett huvud och två ben och ett par ögon och ev en näsa... 😊
Så fin i mina ögon!!!

Ja, mer om 40 årskalaset kommer i mitt nästa inlägg 😊 Det är inte säkert jag bloggar om det imorrn, för då kommer det vara fullt upp! 

Hoppas du får en fin helg!
Kram 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0