Akuten och Connect!

Hej hej.
Nu ligger jag hemma i sängen. Så skönt! Eller inte i sängen, men på en madrass i Tess rum. Tess sover i min säng, typ sittandes, och Stefan tar natten. Han vabbar nämligen imorrn och den som vabbar tar natten. Hon är pigg och igång dagtid, men blir galet hostig på kvällen och natten. Vi får se om det behövs åkas in och andas medicin inatt också.

Barnakuten i Norrköping var iaf riktigt bra! Vi fick tips om hur vi kan använda medicinen på ett annat sätt - det är i Östergötland man testar att göra så och vi fick med instruktioner hem. Bra att kunna använda den medicin vi har, men i andra doser för att se om hon blir bättre när det är såna här jobbiga nätter.
Det här är en rätt talande bild av hur vi hade det på akuten:
Stefan och jag jättetrötta och Tess helt speedad och pratade hela tiden och satt inte still en sekund. Hon pratade så mycket så vi knappt kunde prata med läkaren när vi väl fick träffa honom.  När hon till slut fick andas sin medicin sa hon till sjuksköterskan: "Du kommer sakna mig när jag åker". Haha. Hon skrattade gott. 
Det fanns handdockor att leka med. Det var kul! 
Vi kom tillbaka till farmor vid 00 igen så det tog bara 4 timmar och det var skönt! 

Vi bestämde oss iaf att åka ner till Göteborg, som vi planerat och lämnade barnen hos farmor. Det gick jättebra och Tess har varit pigg under dagen, det var när kvällen kom som astman blev jobbig igen och då hade vi ju hämtat henne!

Vi åkte från Söderköping vid 7. Jag älskar att åka när det är mörkt och se gryningen och hur världen vaknar.

Vi passerade Brahehus. Fint!

Vi hade en härlig dag i Connect Church - som vanligt!
Bilder tagna av Stefan.

Nu ska jag sova så jag orkar med en ny vecka med nya utmaningar 😉.
Hoppas du haft en fin helg och jag önskar dej en välsignad vecka!!!


Kommentarer
Postat av: Signhild Skrivmoster

Oj så länge sen jag var här! Ser att Tess och ni har det jobbigt med astman. Men det verkar vara bättring på gång och nya rön så jag hoppas med er.

Brahehus.. då var du i mina trakter!
Min förra blogg tog jag bort p.g.a. en stalker som gjorde livet surt för mig och en massa andra. Nu har jag börjat skriva igen men bloggen är inte alls i ordning och jag vet inte om jag orkar mera än skriva ... du är välkommen då du vill och kan!

Allt gott till dig och de dina! Kram

Svar: Men du, vad hemskt! Hoppas du mår bra!! KRAM!!!
Maria

2016-02-07 @ 18:07:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0