Flingor

Hej hej. 
 
Igår pratade jag med min läkare igen, då jag inte alls mår bra och då det känns som att infektionerna bara går runt här hemma. Jag tänkte mig att bli sjukskriven 50% (efter lite påtryckningar från nära och kära som ser och hör hur jag mår) och tog upp detta med läkaren. Hon ville sjukskriva mig på 100%, vilket jag protesterade mot först, men hon sa - ganska skarpt - till mig att det är viktigt att jag blir frisk också. Självklart är det jag själv som bestämmer, men jag lyssnade på henne och är alltså hemma på heltid nu ett par veckor. Om familjen fortfarande är dålig efter helgen ska vi höra av oss igen. 
 
Nu till något helt annat. Jag fick ett sms från vår vän Kristoffer, som frågade om han fick komma förbi sjukstugan med en present till barnen från USA. Och det fick han förstås :). 
Han hade sett dessa flingpaket i en affär i USA och tänkt på barnen och köpte med sig hem. Så snällt och omtänksamt!
 
Barnens favoriter!
 
Seth är inte frisk, som man ser tydligt här. Hade runt 39 grader hela dagen igår. Idag är han lite piggare, men har över 38 med medicin i kroppen. Farmor kom hit igår för att hjälpa till i sjukstugan. Helt fantastiskt!!! Vilken svärmor!
Tillbaka till flingorna. De testades förstås till kvällsmaten.
Mums, mycket socker och då är det förstås gott ;).
 
Såhär ser Tess flingor ut. De som är färgade är marsmallows formade till snöflingor.
 
 
Seth är inte för pigg, som sagt...
 
Såhär ser hans flingor ut. Haha, clonmask, lasersvärd, de olika rymdskeppen osv. Coolt.
 
 De var för söta för min smak, men det spelar ju ingen roll. Det är inte jag som ska äta dem :). Barnen får ha dem som helgflingor. 
 
Ikväll har vi dop i min kyrka. Jag vill verkligen verkligen vara med där, så nu passar jag på att vila och ta det lugnt och proppar mig med mediciner. Skönt att farmor är här så jag kan vila så mycket jag vill idag!
 
Hoppas du har det bra min vän!! Stor kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0