Skum

Hej hej hallå.
Galet så trött jag är. Måste sova en stund varje dag för att orka... Jag vet ju att det beror på infektionen och att det tar tid innan jag är helt pigg igen, men det är blä ändå. 

Alexandra berättade igår om en vän som fått virus på balansnerven och det hade jag 2003... När jag tänkte efter så var det värre än denna infektion jag haft och gallstensproblemen jag hade för ett år sedan tillsammans. Usch fy och blä. Då kunde jag inte vara uppe på tre månader. Jag fick ta stöd mot väggen för att kunna gå på toa och stefan fick hålla i mig när jag åkte till doktorn för jag kunde inte gå själv. Tre månader helt utslagen och ett halvt år innan jag var helt ok efter det. 
När jag tänker efter inser jag att jag varit med om mycket. Tänk vad bra att man glömmer och att det hela tiden händer bra saker också! Livet är ju så gott att leva! (Sen är det mycket som en lärare till mig sa: "det är inte hur man har det utan hur man tar det"... Inställningen är otroligt avgörande.)
Tänk bara denna lilla solstråle som passade på att skapa massa skum i handfatet när jag var på andra toan och färgade håret... Haha.
Så nöjd!

Hon skapade sig en egen strand i vardagsrummet. Vilken fantasi hon har:

På eftermiddagen var vi bjudna till ett par vänner och fikade och åt kvällis. Så härligt!! Fotbollen stod på i bakgrunden.
Och gubbarna kollade telefon...
Haha nä det gjorde de faktiskt inte utan de var bara framme någon minut och just då tog jag kortet...

Nu är jag på väg att lägga mig. Jag somnar nog inte än utan ska läsa, men somnar jag så gör jag... Behöver uppenbarligen mycket sömn nu.

Kram kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0