What to say..?

Ja, vad ska man säga. Igårkväll fick Tess ett rejält kruppanfall. Hon vaknade i panik och fick ingen luft, samtidigt som hon kräktes av hostan. Oh, det var så synd om henne. Jag öppnade balkongdörren och satte mig där med filt omkring henne och hon lugnade sig något. Fantastiska Alexandra kom in till oss, för jag behövde få att inte va ensam. Jag använde de mediciner jag har hemma och det blev lite bättre. Alex och jag funderade fram och tillbaka om jag skulle åka in, men jag bestämde mig för att försöka va hemma. Jag bäddade åt oss i soffan där vi kan sitta upp och så hade jag balkongen öppen. Burr. 
Men där fick hon så jobbigt igen, kräktes igen och lät riktigt illa. Jag ringde 1177 och hon hörde ju hur Tess lät, trots medicin, så vi åkte in. Alexandra - den fantastiska - stannade hos Seth.
Denna gång gick det rätt fort. Vi fick träffa en öra-näsa-hals läkare. Når Tess hörde att vi skulle göra det började hon gråta. Hon hörde ju Öra och hon gillar INTE när någon kollar hennes öron, eftersom hon haft några öroninflammationer. Så när vi sa halsdoktor blev det bra. Lillfia!
Hon blir verkligen omtyckt var hon än är den här tjejen. Hon charmar alla och pratar konstant. 😊

Nu hoppas jag på en bra dag. Idag ska Seth tillbaka till skolan iaf. Skönt det!!
Kram kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0