Fars dag anno 2016

Stort grattis till min fantastiska pappa!!
I vår kyrka pratar vi mycket om nästa generation och hur viktiga barnen och ungdomarna är. Vårat tak, blir deras golv. Det vi gör nu kan de bygga vidare på sen. När jag tänker på min pappa så tänker jag på två saker utifrån detta med nästa generation.
Pappa har alltid älskat barn. För oss har det alltid varit naturligt och självklart att pappa haft söndagsskola och haft hjärta för de lite besvärliga barnen. Han hade alltid tid med oss och våra funderingar när han var hemma - han jobbade borta i veckorna. (Där beundrar jag min mamma något alldeles!! Som alltid orkade med oss och gav oss allt, trots att hon var själv hemma med oss och dessutom jobbade).
Så nästa generation har alltid varit viktig för honom.
När det gäller detta att hans tak blir vårt golv...
Kort sagt så hade inte pappa någon bra barndom. Han hade ingen pappa som visade hur en pappa ska vara. Ändå har han alltid varit en fantastisk pappa till oss. Han har alltid visat kärlek, varit stolt över oss, uppmuntrar och ställt upp. Han (och självklart mamma) har gett oss en fin och trygg barndom. Något som varit självklart för oss, men inte var självklart för honom. Vi syskon kan alltså bygga vidare på det. Hans tak blev vårt golv. Förstår ni vad jag menar? Det ger oss en möjlighet att som minst ge tillbaka till våra barn vad vi fått av honom. Detta är jag evigt tacksam till mina föräldrar för!!
Han är även en helt amazing morfar!!

Tack pappa för att du är du! Älskar dej!!

Sen har vi denna man:

Mina barns fantastiska pappa. Han som alltid finns där för dem! Han som inte heller haft den typen av fadersfigur som jag haft, men som ger våra barn så mycket kärlek och respekt. Och som alltid finns där för dem och mig! Han som ser, verkligen ser barnen.
Jag är glad att vi tillsammans får bygga en familj, där vårat tak blir våra barns golv.

Älskar dej My Love.


Igåe gjorde Tess ett halsband till Stefan i present.

Fullt fokus.

Seth gjorde en pärlplatta. Fina gubben. Ett hjärta i Leksands färger.

Jag är så tacksam för min familj!!

Kram kram


Kommentarer
Postat av: Mummen

Tack, mycket fint skrivet. Vi har bara älskat er av hela vårt hjärta. Dad skickar med ett stort tack.

Svar: ❤️❤️
Maria

2016-11-13 @ 17:21:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0