Höstfest nummer 4 och lite akuten

Igår hade vi vår fjärde höstfest med grannarna.

Tyvärr blev inte dagen innan festen som vi tänkt oss. Jag pratade med barnmottagningen på morgonen och de ville att en läkare skulle titta på Tess, så vi fick åka till akuten. Jag behövde inte åka till Linköping utan kunde vänta tills vi var i Örebro. Tess har nämligen haft ont i magen senaste dagarna och nätterna och det i kombo med feber kan visst vara blindtarmen - även om det är ovanligt för så små barn.

Vi packade iaf ihop våra grejer och åkte.
Vi stannade till hos Silas och tände ett ljus.

Det kändes fint att kunna göra det så nära All Helgona, tycker jag.

Sen lämnade vi av Seth hos kusin Hugo och åkte till akuten. De är otroligt bra där!! Det gick rätt fort faktiskt. Prover av flera olika slag, röntgen och undersökningar och ändå var vi klara på 3.5 timma. Det var inte blindtarmen eller tarmvred, som man också misstänkte. Tack och lov!!!

På måndag ska vi prata med barnmottagningen igen så får vi se vad planeringen blir.
De sa också att tröskeln är låg för att komma till akuten och blir hon sämre kan vi komma tillbaka.

Tess är så tapper och helt fantastisk!!! Artig och trevlig mot personalen trots at hon ibland grät och var riktigt ledsen.

Jag själv var/är nära bristningsgränsen. Det är galet tufft att ha ett sjukt barn och inte få sova - vilket många av er vet precis hur det är av egen erfarenhet.
Stefans tåg blev dessutom försenat pga en urspårning i Alvesta. Blä!

Vi åkte därifrån och hämtade Seth och rusade hem. Vi fick skjuta upp höstfesten en timma och Grannarna fick fixa med allt, eftersom jag inte hann med att ordna med det jag skulle gjort inför festen. Vilka fantastiska grannar!!!

Jag bytte om på mig själv och Tess innan vi gick in till dem. Seth ville inte klä ut sig 😊. Det enda jag gjorde var att sminka mig på ett sätt som jag inte brukar göra och fördelen med det var att mina svarta påsar under ögonen inte syntes 😜.

Tess var förstås Elsa 😊.

Hon är så blek och är svart/blå under ögonen... stackars liten.

Cornelia var en katt.

Pojkarna!!

Jonas och Alex.

Normalt sett hade vi inte varit ute med Tess igår utifrån hur dagen blev och hur hon mår, men att vara hemma hos grannarna är som att vara hemma för henne.

Fikabordet som det bjöds på efter maten och efter att Jonas hämtat Stefan vid tåget.

"Äta rem snabbast utan händertävling" 😊. Klassiker!

Fika!!!!

Nu önskar jag dej en fin helg!! Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0