Årskrönika 2017

Nu kommer min årliga krönika över året som gått. :) 
Håll till godo.
 
Januari
En månad med vab och sjukskrivning, men också början av att packa ihop hela hemmet inför flytt i februari. Vi var i Göteborg på Soulconference och bodde i en helt fantastisk svit och hade en härlig helg tillsammans med goa vänner. 
 
Februari
Denna månad var flyttmånaden. Den gick mest åt att packa, flytta och sedan packa upp. Mello började också, vilket Seth och jag är otroligt förtjusta i :). Stefan fyllde år.
 
Mars
En månad med krupp för Tess, födelsedag för mig, hälsa på i Kisa hos mamma och pappa och mycket grejer med kyrkan :). 
 
April
En månad full med bra och mindre bra saker. Tess fyllde fyra år, vi hade ett urmysigt kalas för henne ute i lekparken, min mormor flyttade hem till Jesus ett par dagar innan hon skulle fyllt 91 år. Vi missade begravningen pga magsjuka. Vi firade valborg med fina fina vänner! Och vi hade dop i kyrkan och pga vattningsförbud fylldes en trätunna med vatten från ån :) Vilken härlig stund!!!
 
Valborg!
 
Maj
En månad med mycket sol och värme. Tess fortsatte vara sjuk - inget nytt under solen. 
Vi var i Jönköping, Stefan och jag bara för att vara. Jag och Emmelie sjöng på våra vänner Ulf och Sofias bröllop. Vi umgicks med vänner and I love it!!! SÅ ROLIGT!! Jag slutade mitt jobb på Karla Vårdcentral där jag jobbat i sex år. 
 
 
 Juni
Juni... jag älskar juni. Det är vackra blommor, värmen kommer, dagarna är långa och ljusa och barnen får sommarlov. Vi var på Nyhem och träffade goa vänner och gick på bra möten. Vi badade och umgicks med vänner! Jag började även mitt nya jobb, som jag älskar. Jag har nog världens bästa jobb!! 
 
 
 
Juli
Semestern fortsätter...
Med vänner hemma i parken, i Söderköping hos farmor, i Kisa hos ormor och morfar, i Stockholm där vi turistade och Koster, som alltid bjuder på värme och sol!
Solnedgång på Koster.
Soluppgång på Koster.
 
LOVE IT!!!
 
Augusti
Vi åkte till London och Hillsong conference medans barnen var hos mamma och pappa i Kisa och sedan blev lämnade hos farmor, där vi hämtade dem. Vi bodde med Elin och Tobbe i en lägenhet. Så roligt vi hade!! Stefan och jag var på bröllop i Dalarna och vi hade kräftskiva med min familj hos min syster. Härlig månad. 
 
 
 
September
September var en månad då vi åkte till Landskrona och gjorde iordning svärfars lägenhet efter att han gått bort under sommaren. Vi hade även begravning för honom, en mycket fin begravning där familjen träffades. Vi var ute i skogen och grillade med vänner och det var regnigt och roligt (för Tess). Vi var ett gäng tjejer från Örebro som åkte till Västerås och gick på Celebrate Her. Mycket bra!!
 
 
 
 
Oktober
Jag gillar oktober! Det är så härliga och fina färger!
Vi fortsatte träffa vänner, hänga i kyrkan, som är en viktig del i vårt liv, Tess var sjuk, jag var sjuk och fick kristaller i örat, Seth och jag var på Dysleximässan där han fick träffa Hampus Hedström. Så bra grej att åka på alltså!! Vi var hemma hos mamma och pappa och lämnade kvar Seth där för novemberlovet. Där träffade jag min bästis från barndomen och tog en lång härlig promenad med henne. Lycka!
 
 
 
November
Vi hade vår årliga höstfest med "grannarna". Vi var i Stockholm och Sisterhood i Hillsong. Tess hade dansavslutning och vi hade julpyssel med Katarina och Tindra. Så mysigt! 
 
 
 
 
December
Älskar december med advent och jul. 
Vi hade mycket mys med vänner, baka julgodis och julkakor, baka pepparkakor med Lovisa och barnen, julfest med kyrkan, julkonsert i Stockholm, bli lussade för av ett fantastiskt gäng från kyrkan, fira jul med Kastös och fira lilljul med Kindevågs.
 
 
 
 

 
 
Nu ser jag fram mot att fira in nyår med goa vänner!!
 
Kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0