Astma

Halloj!

Igår kväll kom årets första astmaanfall för Tess. Hon blev riktigt dålig men vi kunde preppa henne med massor av medicin med vår nebulisator så vi slapp åka in till akuten. Men oj, vad dålig och ledsen hon var. Vi sov med öppet fönster - kallt - och med sängarna högt vid huvudena. 
I morse började det om, men nu med kruppinslag. Jag kollade hur man brukar medicinera krupp och de medicinerna hade vi hemma - utom adrenalin. Så hon fick mediciner i massor (inte mer än läkarna sagt till oss att vi får ge förstås). Som tur var slutade hon hosta och hon slutade rossla när hon andas. Annars hade vi fått åka in, eftersom hon fått det vi får ge hemma. Det har ändå gått bra och jag hoppas och ber att hon inte blir dålig i natt, eftersom Stefan åker ikväll för att vara borta hela veckan. 

Det är så konstigt för inatt när hon var dålig fick hon över 39 i feber och sen imorse ingen feber alls. Idag har hon inte heller haft feber. Undrar vad det beror på? Det blir så ibland för henne... 

Det som ändå är bra är att hon varit astmafri drygt en månad och det har bara hänt sommartid tidigare och nu är det mitt i vintern! Det är ändå så bra!!!

Jaha, det var vår söndag so far.
Hoppas du har det bra ❤️
Kram 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0