Vår helg

Igår hade vi ”walk for freedom” här i Örebro. En tyst promenad genom stad för att uppmärksamma och protestera mot trafficking. En promenad, som igår genomfördes i 50 länder och i över 600 städer. I Sverige gicks den i 6 städer. Så mäktigt. 101 personer i Örebro gick denna 5 km långa promenad genom stan. Det var tredje året vi gjorde den här i Örebro.  Tyvärr kunde i te jag vara med pga min yrsel. Jag kan omöjligt gå så långt även om jag mår bättre. Men Stefan och Seth var med. Tess och jag var hemma och bl.a. så degade vi 😊.





Jag gjorde sån där deg som man kan sätta i ugnen när man är färdig så torkar figurerna. Vi hade roligt båda två. 😊


När barnen somnat på kvällen spelade vi Skip bo. Vi tycker båda att det är roligt me. Det var länge sen vi spelade det. Ett tag förde vi protokoll på vem som vann 😊 men det var länge sen. 

Mysig kväll iaf 😊.


Jag börjar morgnarna med att göra lite övningar för min yrsel - som också är värst på morgonen och när jag promenerar. Man ska utsätta sig för yrsel och inte va rädd för den, men det är inte helt lätt när man också mår illa av den. Meeeeen iaf... jag gör lite övningar och det hjälper. Jag blir bättre för varje dag. Tess tycker det är roligt att va med när jag gör rörelserna.

Haha så söt!! 


Efter sitt bad på förmiddagen ville hon ha två flätor som satt ihop med ett hårband. Hon vet vad hon vill. 😊


Seth var upptagen på annat håll under em och vi andra tog en liten promenad. Det är bra för mig att försöka gå även om det snurrar men det är skönt att ha med sig någon. 




När Seth var hemma igen hängde vi i hans rum en stund. Haha han ville va ifred (men tyckte det var roligt att vi var där). Tyvärr blev kortet suddigt. 

Haha.

Nu önskar jag dej en fin vecka. Jag hoppas det kommer gå bra att jobba trots yrsel och trötthet. (Trötthet är vanligt vid kristaller i öronen). Det ska nog gå bra. Jag ser fram mot att komma till jobbet imorrn.

Kram kram 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0