Bebisgos

Idag fick jag träffa Elias och Matildas senaste tillskott. Ooooo så fin han är.
Han kom till världen med fart den 1/4 - ett par veckor före beräknad dag. Söta Olle. Han låg och sov i lin famn hela tiden vi var där.
(null)

Vi var bara där en kort stund, men vi hann fika...
(null)

...och pyssla...
(null)

...och busa. (null)

Sen åkte jag och barnen och köpte vårskor till dem. Stefan var i kyrkan och riggade inför gudstjänst imorrn. Då börjar Hillsong Örebro att ha gudstjänster varannan söndag kl 16! Välkommen!!!

När vi kom tillbaka till stan gick vi till Saigon där alla som riggade satt och åt. Vi tog sällskap med dem tillbaka till kyrkan för att hjälpa till en stund. Tess ville förstås gå med Erina ♥️.
(null)

Och hon ville att jag skulle ta kort på henne och den lilla flickstatyn som vi gick förbi på väg till bilen sen när vi åkte hem.
(null)
Sötnöt!

Idag har det varit sådär härligt varmt, som en första vårdag kan va. Nä man kan ta av sig vinterjackan en stund när man är i solen. Oh How i love it!!!

Ikväll har vi tittat klart på första filmen i triologin om Sagan om Ringen med Seth. Det är roligt att han år så stor att vi kan kolla på bra filmer ihop. Vi är ju nördar när det gäller sagan om ringen... 

Stor kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0