Dagen idag

First thing first...
Tack Jesus för att snutten hittades imorse! 
Tack också för att allt gått bra idag!

Stefan hittade alltså snutten imorse och allt var lugnt inför att åka till sjukhuset- förutom lite pirr i magen förstås. 

Personalen på barnmottagningen är helt fantastisk! De tog hand om oss så bra och Tess var nöjd (och vi också). 
(null)
Redo för att sova.
(null)

Jag fick vara med när hon sövdes (hon somnade av den lugnande medicin som hon fick i näsan på barnmottagningen innan) och så fick både Stefan och jag vara med när hon kom till uppvaket. Undersökningen gick bra och läkarna dom gjorde den pratade med oss efteråt. Proverna de tog samtidigt tar ca en månad att få svar på. 

När hon kom tillbaka hade de plåstrat om Snuttis också 😊 Så gulligt. 
(null)

När hon vaknade fick hon isglass. Och sen var vi kvar på uppvaket ett tag.
(null)

Sedan fick vi komma tillbaka till barnmottagningen och vara där en stund så att de såg att Tess mådde bra och allt såg bra ut. Efter det åkte vi hem - men stannade till på McDonalds för ett Happy meal. Det kan man få när man inte fått frukost och när man varit så duktig hela dagen! 
(null)

Det är skönt att denna dag är slut nu. Inatt får hon sova med oss då vi vill ha lite koll på henne. De har sprutat in någon vätska i lungorna på henne så hon kan hosta och få det jobbigt under natten, så vi behöver ha koll på henne. 

Men nu i eftermiddag har hon varit precis som vanligt så hon mår bra och det är så skönt!! 

Jag älskar att få betala skatt och få den hjälp vi behöver - helt utan kostnad! Förstå vad detta skulle ha kostat oss om vi behövt att betala det själva. 

Kram 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0