Årskrönika 2018

Här kommer den årliga krönikan :) 
 
Januari
 
 
Januari bestod av sjuk Tess (som vanligt), snö, åka pulka med kompisar och Revival Nights med kyrkan.
 Erwin Mcmanus på revival nights. 
 
Pulka i Ånnaboda
Pulka i Ånnaboda
 
Pulka i backen här hemma. 
 
Februari
 
Tess fortsatte vara sjuk mycket. Vi var hemma hos mamma och pappa i Kisa, firade pappa som fyllde år, firade Stefan som fyllde år, det var riktigt kallt och snöigt. Jag var i Stockholm på en kurs med jobbet och samtidigt fick Stefan och Seth influensan. Jag träffade på Edvard Blom i Stockholm och fick ett kort med honom :). 
 
 Sportlov i Kisa
 
Jag och Edvard Blom :)
 
Mars
 
Tess var sjukskriven på halvtid, då hon haft en stor infektion som gjorde henne trött och orkeslös. Hon hade krupp, var sjuk med feber osv. Undersökningarna på henne fortsatte. Vi hade mellofirande, jag fyllde 40 år och det var påsk med påskfirande. 
Krupp...
 
Mellofirande
 
40 årsfirande
 
 
Påsk
 
April
 
Tess fyllde år och hade kalas på slottet. Vi var ute och grillade i skogen och Stefan och jag var i Tällberg och hade det gott! Tess sövdes och gjorde en större undersökning i luftgångarna och lungorna.
 
Födelsedag
 
Tällberg
 
 
Grill i skogen
 
Födelsedagskalas i slottet.
 
Tess och snuttis på uppvaket efter undersökning under narkos. 
 
Maj
 
En månad med mycket sol och Tess började bli frisk. Vi var på kalas med cirkustema. Vi var på Koster hos vännerna Öbergs. Vi (barnen) badade och det var runt 30 grader varmt. SÅ HÄRLIGT!
Elin och jag på kalas.
 
 Koster
 
 
Bad
 
Mys ute i parken
 
Fotosession med SImon
 
SÅ VACKERT
 
Juni
 
Denna månad flyttade mamma och pappa från sitt hus, där de bott i 42 år och flyttade till Kumla. Vi var på bröllop då Ida och Jonathan gifte sig. Vi var på Kolmården och Safaricamp där (vilket jag fick pengar till när jag fyllde 40 år). Tess tappade sin första tand. Stort. 
 
Mamma och pappa med huset i Kisa.
 
Kolmården
 
 
 
Bröllop
 
Tappad tand
 
Juli
 
En ovanligt varm månad (runt 30 grader hela tiden). Vi gjorde en semesterresa till Gäddede och våra vänner Tackerudhs. På vägen upp var vi på Leksands sommarland. Vi kollade på vattenfall överallt där vi var, bla Ristafallet utanför Östersund. Vi var i Söderköping med kusinerna och så badade vi här hemma också förstås. En otroligt härlig semester!!!
 
Bad i vattenfall i Norrland.
 
Stekenjokk
 
Fina familjen Tackerudh
 
Ristafallet
 
Leksands sommarland
 
Hargebaden
 
Söderköping
 
Augusti
 
 
Semestern fortsatte med bad och sol. Vi var på Eskilstuna Zoo med Rasbergs, Stefan och jag firade 18 år som gifta och skolan började igen. 
Eskilstuna...
 
18 år!!
 
September
En månad då jag var sjuk i luftvägsinfektion och bihåleinflammation och magsjuka. BLÄ.  Men Tess var frisk, jag fick åka på Celebrate her i Västerås och vi var ute i skogen och grillade med fina vännerna!
Celebrate her
 
Sällskap när jag var sjuk
 
Grill...
 
Oktober
 
En månad där Tess nästan inte var sjuk alls!! Denna höst har det äntligen vänt! UNDERBART.
Vi grillade i Karlslund med vänner, Seth och jag var på Dysleximässan, där även prinsparet var, det var Walk for freedom med kyrkan och mycket annat. 
 
 
Grill
 
Walk for freedom
 
Dysleximässan
 
Och så bara ett vackert kort på väg till jobbet...
 
November
 
Denna månad hade jag bloggat i tio år!! Det är därför jag inte byter namn på bloggen, trots att jag inte är pastorsfru längre. Jag vill fortsätta blogga på samma så att allt är samlat på samma ställe :) det är ju en underbar dagbok!
Det var farsdag, vi hade vår årliga höstöfest med "grannarna", vi julpysslade och var på kalas för Jerker. Stefan höll i en namngivningscermoni som jag och Emmelie sjöng på.
 
Höstfest
 
 
Farsdag
 
Kalals för Jerker
 
Namngivningscermoni
 
Pyssel
 
Bara ett fint kort på denna tjej :)
 
December
 
 
Jul och födelsedag är fokus denna månad. 
 
God jul från oss :)
 
Jullovspyssel med Kreativa Karin.
 
Födelsedagsfirande för vår 13 åring.
 
This is Christmas på Hovet
 
Julfiirande med Connectgruppen
 
Och snart är det nyårsfirande, men det blir ju imorgon, så det kommer i ett annat inlägg. 
Så här är vårt år. Den började med mycket sjukdom för Tess, men slutade med en Tess som är friskare än hon någonsin varit i hela sitt liv. Vi är så tacksamma för det!!! Det är det bästa under detta år!

Jag är otroligt tacksam för min familj, kyrkan, vänner och mitt jobb. Nu ser jag fram mot ett nytt år och det känns spännande att se vad som ligger framför. 
 
Kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0