Hallojsan

Nu har det gått några dagar igen mellan mina inlägg. 
I tisdags låg jag däckad i migrän. Dagarna går i ett. Stefan jobbar 12 timmarsdagar nu innan och under jul. Vi är otroligt glada för hans nya jobb, men denna tid på året är fullspäckad och han är dessutom ny som inom branchen och i att vara chef. Så just nu är han på jobbet hela tiden och jag och barnen håller ställningarna här hemma, på jobbet, skolan och i förskolan. Seth fick jullov igår. Härligt. Jag och Tess fick jullov idag :). Underbart!
 
Det har snöat i veckan och vi var ute en dag och lekte lite i snön. 
 
Det är liksom så vackert!!!
 
Barnen...
 
Snöbollskrig mellan TIndra och Seth. 
 
Nu ligger klapparna under granen också i ett försök att få katten att inte komma åt granen... Det går sådär kan jag säga ;) Dumma katt. 
 
Idag var barnen hos mamma och pappa ett par timmar när jag försökte handla det sista inför julen och födelsedagsfirande. Jag var ju inte ensam i affärerna så det var skönt att barnen inte var med - både för deras och min skull.
 
Nu har jag och barnen fredagsmyst och Tess har somnat. Gött med några dagar ledigt nu!!! 
Kram kram 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag vet att du ibland ändrat kosten. Du märker ingen skillnad i migränfrekvens? Jag hade handikappande migrän i mellanstadiet. Den växte nästan bort helt men fick "rester" kvar. När jag lade om kosten till glutenfritt så försvann de. Mamma som led av migrän hela sitt liv tills dess lade också om kosten och blev helt besvärsfri. Vi hade alltid fått höra att kosten kunde det inte bero på. Jag önskar er en frisk och välsignad julhelg!// Anne

Svar: Hej hej.
Ja det är helt sant!! Jag mår bättre i hela kroppen när jag äter gluten och sockerfritt! Migränen är dock inte ”ren migrän” utan kommer från spänningar i nacken men med migräninslag såsom flimmer för ögonen, illamående och ljuskänslig. Får sällan så ont som nu.
Tack för att du påminner om detta! Så bra! Och vad härligt att du mår bättre!!
Kram
Maria

2018-12-23 @ 21:16:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0