Sjukstuga

Hej hej. 

Här hemma fortsätter sjukstugan. Tess har feber och inatt har vi suttit uppe mellan 2 och 05:30 pga hosta och andning. Sedan fick vi sova 1 timme innan Seth skulle upp och till skolan. 
Så idag är jag väldigt sliten och Tess också förstås. Men hon är en fantastisk unge. Hon leker spa, hon leker med lera, pärlar, spelar spel osv och så ligger hon och vilar i mellanåt. 
(null)

(null)
Här leker hon spa! 

Nästa vecka ska vi på en ny undersökning hos Öra-näsa hals och jag hoppas vi snart förstår vad som är fel på henne så hon kan få må bra. De ha ju tagit bort astmadiagnosen på henne. Jag vet inte om jag sagt det, men det gjorde de efter en omfattande utredning i somras. Däremot vet man inte vad det är som gör att hon får så svårt att andas och att hon blir sjuk så ofta. Det finns en hypotes men vi vet inte. 

Jag avskyr de där undersökningarna hon måste gå igenom. Jag får sitta och hålla fast henne medans hon gråter och får panik. Blä. Det är inte roligt, men nödvändigt. Läkarna måste ju kunna kolla och ta de prover och göra de undersökningar de måste. Stickprov går bra och att ta medicin går bra, men när de ska ta näsprov, halsprov och kolla ner i halsen genom näsan då är det inte roligt. Stackars liten!!! 
Men hon är tapper!!!
Jag är så stolt över mina barn!! 

Kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0