Stockholmsresan och loppis

Igår var jag ju i Stockholm med mina jobbarkompisar.  nu ska jag berätta om resan dit och hem...

Mina jobbarkompisar åkte alla buss men eftersom jag blir så åksjuk om jag inte får sitta längst fram så valde jag att åka tåg. Finns ju ingen garanti att man får sitta så man set vägen på en buss. 
Mitt tåg var försenat så jag fick hoppa på ett annat tåg som gick förbi Örebro till Stockholm. Vi kom dock inte längre till Kolbäck då det var ett tillbud mellan Kolbäck och Västerås. Usch - vet inte men då brukar väl någon blivit påkörd när man pratar om tillbud. 

Efter en del tal om bussar istället för tåg så fick vi åka till Stockholm den södra vägen istället via Eskilstuna. Jag blev ca en timma sen, men kunde möta upp mina jobbarkompisar. 

På väg hem var deras buss en timma sen men mitt tåg gick i tid. Så allt flöt på till Västerås, där tåget gick sönder!!!! Haha vad är oddsen? Efter en timma smsade jag med en jobbarkompis som sa att de precis svängde i. Till Västerås och att hon hade en extrabiljett eftersom en av våra jobbarkompisar inte var med till Stockholm. Så jag sprang till bussen och fick hoppa på där. Och kunde sitta så jag såg vägen. Och kom hem en och en halv timma sent. Så någon fest blev det inte för mig (som jag skrev om igår). 

Håhåjaja, så kan det gå. 

Idag har vi haft loppis här i vårt område.

(null)

(null)
Härligt! Katarina med familj var bredvid oss så vi hade en riktigt trevlig fm. Och mycket blev sålt. 
(null)

Sen åkte vi till Ånnaboda och badade. Härligt!!!
(null)

Nu är det final i Champions league där Liverpool spelar så mina killar är laddade och några fler intresserade är här och ska kolla. 
Jag får se vad jag hittar på. Jag kanske kolla lite också eller sitter och läser eller nåt 😊

Kram kram Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0