Lite gott och blandat

Hej hej.
Här hemma rullar vardagen på som vanligt. Stefan har varit i Lycksele hela veckan och då har denna sköna böna sovit bredvid mig.
 
Det är smidigt att ha henne bredvid sig såhär för då får man sova mer än när hon somnar i sin säng och sedan kommer upp till oss mitt i natten, för då är hon ofta orolig och gråter, trots att hon inte verkar vara helt vaken.
Om man jämför hur vi sovit hennes första 5 år, så får man sova så galet mycket nu, då hon inte alls är sjuk på samma sätt som tidigare. Tänk hur många nätter vi suttit uppe med henne, sovit ett par timmar som mest, all hög feber, alla besök på akuten, all medicin och oro... Men nu har det vänt!!! Denna höst har varit helt otroligt bra med bara typ 9 vabdagar allt som allt. Helt otroligt skönt. Framförallt för henne!
 
Det här är en vanlig syn :) Gandalf som lägger sig i Seths knä om han har någon typ av mat.
Min fina kille!!!
 
Seth har sålt jultidningar och häromdagen kom allt. Tess tog kartongen direkt och ville göra en rymdraket av den :) Så sen hittade jag henne såhär (i detta stökiga pysselrum).
 
Igår var vi på Creative Team night med kyrkan. Det var de som är med i kreativa team som var där tillsammans. Dessa barn är ofta med på det som sker i kyrakn och är vana att sysselsätta sig själva :) Vi har ju alla i stort sett varit med från början när vi startade Connectchurch, som sen blev Hillsong. Så barnen är vana att vara med på olika samlingar och de trivs bra ihop :).
 
Här är de flesta av oss som var med igårkväll. En bra kväll om kreativitet på olika sätt!!
 
Nu väntar en helg full med olika saker! Ser fram mot det!!

Nu önskar jag dej en fin helg!!
Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0