Bokstäver

Tess skriver och skriver och skriver. Hon älskar bokstäver. Det roliga är att hon har lättare för att skriva än för att läsa :). Jag började läsa när jag var fem år, får se om hon också gör det. Det är ju inte på något sätt någon brådska med att hon ska läsa, men hon tycker det är roligt med bokstäver, så det kommer nog snart.
Jag vet inte om jag visat denna förut, men jag hittade den nu och blev så glad.
 
Jag är så glad att du är här inne och läser, trots att jag inte skriver så ofta längre. Jag är ödmjuk och tacksam för det. Är det någon som vill att jag skriver om något särskilt, eller har något önskemål? Förslag mottages gärna :). 
 
Något jag är så otroligt tacksam och glad för är att Tess är friskare än hon någonsin varit. Hon är förkyld nu, men behöver ingen andningsmedicin (första gången) än och har inte feber. Alltså, den lyckan. Hon sover nästan hela nätter nu. Vaknar kanske en eller två gånger per natt och det är HELT fantastiskt! Tänk hur hennes fem första år var. Du som varit med här ett bra tag har ju följt med på den resan... Akuten, feber, sjukdom efter sjukdom och stora andingssvårigheter. Sjukhus, undersökningar, vab och åter vab. Tänk att det nu är förändrat och att hon kanske får vara som andra barn och bara vara sjuk då och då och inte hela tiden - och att inte behöva vara sjukskriven i långa perioder. LYCKA och TACKSAMHET!!
 
Med de orden avslutar jag med ännu en vacker solnedgång från mitt fönster på jobbet :
Kram kram
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0