Sjukstuga

Hej hej. 
Här hemma har vi inte de roligaste dagarna just nu. Jag, Tess och Seth är sjuka och Stefan är i Stockholm på utbildning. Idag har han också blivit dålig, men i Stockholm då. Så trist. 
Vi har ont i hals, öron, huvud, kropp och jag har haft feber. Dessutom blir vi alla helt flåsiga och helt slut av att göra små vardagssysslor, som att plocka i och ur diskmaskinen, gå uppför trappan till vardagsrummet, värma mat i micron osv. Stefan åkte och handlade innan han åkte till Stockholm, så vi har bla Gorbys och Billys här hemma och lite annat som är lätt att göra iordning. Ingen av oss har direkt någon matlust, så det fungerar bra tycker jag. Tack och lov att barnen är stora. Och tack och lov att Tess inte blir så sjuk så vi behöver åka till akuten, eller sitta uppe hela nätterna. Du som följt mig länge, vet ju att hon varit rejält dålig sina första fem år. Med akutenbesök var och varannan vecka, feber i flera veckor i sträck, svårt att andas och hur mycket medicin och undersökningar som helst. Så det är helt fantastiskt att hon klarar av att vara sjuk på ett "normalt" sätt. Det är jag så tacksam för!! 

Vi var inte sjuka under februari - aka vabruari - så jag har inget att klaga på! Vi är vana att vabba att Tess är sjukskriven ett par månader varje vinter/vår. Så jag är galet tacksam för sömn på ett sätt vi inte haft på fem år (även om Tess sällan sover en hel natt i sin egen säng, men det gör inget). Jag är tacksam för hälsa hos barnen!! 
Tack Jesus för det!!! 

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0