Uppdatering

Hej hej. 
Hur har du det?? 
Denna vecka har det blivit lite fart i utredningen för mig. 
Jag har fått tid för MR röntgen och till neurologen nu i oktober. Jag hoppas att jag snart får mina tider för utredningen på smärtenheten också. Jag har haft en period där jag haft väldigt ont och varit väldigt trött. Hoppas det vänder snart :). 
Jag har även fått tid för att göra en ablation i slutet av november. 
Vad är en ablation då? 
Jo, man ska gå in med tre sladdar (katetrar) via ljumsken upp till hjärtat. Och så bränner man något där. Bra förklarat va haha. Detta pga att jag har arytmi som gör att hjärtat rusar, hoppar över slag osv. I våras blev jag ju tvungen att åka till akuten då hjärtrusningen inte slutade utan jag hade puls på 170 och de fick ge mig någon medicin som gjorde att hjärtat hoppade rätt igen. Detta ska hjälpa mig så jag slipper att hjärtat rusar, vilket det gör i stort sett dagligen. 
 
Det är lite mycket nu :) 
 
Men vad vackert det börjar bli ute! Det är ju en fantastisk årstid detta, när de första höstdagarna är här. Kylig, klar luft och vackra färger. 
 
 
Jag har börjat pussla på kvällarna nu. Det är ju väldigt roligt alltså, men svårt när man har en söt liten Gandalf, som gärna är med på pusslet. 
 
 
 
Hon är ju söt. 
 
Hoppas du har det bra, min vän!!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0