7 år

Idag fyller vår Tess 7 år!! Kära nån! 7 år! 
 
Underbara, fina Tess. 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Igår kväll slog vi in födelsedagspresenterna och fick fin hjälp av Gandalf haha. 
(null)
 
Imorse fick vi gå upp tidigt tidigt och göra våfflor, då Tess önskat sig det till frukost och när man fyller år får man bestämma frukost och middag :) Stefan är i Motala och jobbar idag, så därav den tidiga timman. Men Tess var glad och hade nog inte sovit så mycket längre ändå. (Vi firade henne vid 5.45) Stor eloge till Seth som gick upp utan att klaga en sekund!! 
 
(null)
Glad och nöjd!! Det blev mest målargrejer, eftersom det är det hon önskade sig. 
 
Tess är en fantastisk person som har så mycket humor, glädje, envishet, kreativitet och drama inom sig! Hon är en glädjespridare varje dag!! Även om hon förstås kan vara ledsen och arg också, men det är precis som det ska vara!! Hennes grundkänsla verkar dock vara glädje! 
 
Hon kommer ofta med roliga kommentarer såsom en gång när vi sa till henne att vi är så glada för att vi har henne (hon gjorde en rolig grej). Då svarade hon:
"Tänk om ni fått en annan tjej istället för mig, som hette Margareta." 
😳😳 Var kommer sånt ifrån??
 
En annan gång när hon hostade och hostade så sa jag: "Vad ska vi göra med dig Tess?" Svaret jag fick var: "Ja, inte kasta mig i soptunnan iallafall". Haha. 
 
Graviditeten med Tess var tuff, med sjukskrivning, illamående 24/7, inläggning på sjukhus då och då, dåliga värden osv. Förlossningen startades den 31/1 och hon kom den 2/4 så det var en långdragen historia. Tess har varit sjuk stora delar av sina fem första år och det var riktigt tufft, men tänk vilken glädje hon varit sedan dag ett. Tacksamheten över att hon kom till oss är så stor! Vilken gåva hon är!! 
 
Tess som nyfödd
 
Tess ett år
 
Tess två år
 
Tess 3 år
 
Tess 4 år
 
Tess fem år
 
Tess sex år 
 
Tess sju år
 
Min familj är det bästa som finns!!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0