10 år och vår helg

Hej hej.
Idag är det 10 år sedan Silas föddes och flyttade direkt hem till Jesus. Så konstigt att det gått 10 år. Så lång tid och ändå ingen tid... Han fattas oss varje dag och är en självklar del i vår familj. Sorgen finns, men är på ett annat sätt än hur den var tidigare. 
Varje dag är jag tacksam för de två barn jag har här på jorden och tackar Gud för att vi får ha dem! Denna gåva de är till oss alltså. Världens finaste barn!!
 
Nu till helgen...
 
I torsdags var det Valborgmässoafton. Då fyllde fina vännen Ida-Stina 40 år och jag gick dit och bjöd på frukost för att fira henne. Vi var lediga båda två :) 
 
 
På kvällen valde vi att vara hemma, som familj. Vi spelade spel och åt gott...
 
På fredagen var vi alla lediga (1 maj). 
Tess och kissen ville vara med på kort :)
 
På förmiddagen åkte vi till Filipstad och Tilas Stoll. Ett naturområde med bergbrott och vacker natur och mycket historia. Där mötte vi upp Magnus, Hanna och Smilla, våra vänner från Forshaga. Så roligt att ses!!
Det regnade lite och var rätt kallt, men det fungerade bra ändå!
 
Här kommer massa bilder från vår promenad där! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen åkte vi hem till familjen i Forshaga och grillade där. Mysig dag!!

På lördagen hade vi tjejhäng hos Elin. Egentligen skulle det varit en kvinnokonferens i London "Colour Conference", men pga Corona så blev det inställt. Istället var den online! Man hann ha konferensen i Sidney innan allt stängdes ner och där spelades den in, så vi fick se delar från den. Över hela Sverige träffades tjejer i våra vardagsrum (runt 5 st i varje grupp) och tittade på konferensen. Vi åt tillsammans och hade det riktigt gott!!
 
Älskar dessa tjejer!!
 
Vi åt gott som sagt!! 
Och fick varsin gåva i form av anteckningsblock. ÄLSKAR anteckningsblock :)
 
Igår hade vi en hemmadag! Jag lär mig mer och mer att dosera och inte ha fullt upp hela tiden! Vi tittade på våra gudstjänster som sänds live 11 och 19. Och mellan det hade vi det bara lugnt och skönt. Jag har läst många böcker senaste veckorna och det är verkligen härligt tycker jag. 
 
Imorse gick Tess och jag till skolan och tog kort vid  en av Häggarna som står i vårt område. 
 
 
Så vackert och vad gott de luktar!!

Sen gick jag till min smärtkurs på USÖ. Nu är det bara denna och nästa vecka kvar och sen börjar jag jobba igen. Jag känner mig redo för att börja jobba, men också lite nervös över hur jag ska kunna hålla i att göra allt det braiga jag lärt mig under dessa veckor. Att hålla i dosering i vardagen, träning, avspänning, använda min kropp på rätt sätt osv osv. Det är inte bara lätt att lära sig leva ett gott liv med långvarig och konstant värk, men det går! 
 
Kram kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0