Bloggen 12 år!

Idag är det 12 år sedan jag började blogga. Samma blogg och samma portal under 12 år. På senaste tiden kommer inläggen otroligt sällan men under 11 år iaf så bloggade jag nästan varje dag.

Bloggen är en fantastisk dagbok för familjen. Att få komma ihåg vad vi gjort, vad vi gått igenom, alla våra flyttar, barnen, semestrar osv. Är så glad att jag började då för 12 år sedan. 

I övrigt fortsätter Coronalivet här hemma. Stefan börjar bli lite bättre men jag är helt däckad. Andningen blir dock bättre och det är skönt. 

Gandalf håller oss sällskap i soffan tillsammans med gosedjur som Tess har lagt här. 

(null)

Tess har ju haft sin första läxa och det var ren glädje! Som hon älskade att ha läxa. 😊
(null)

Grattis bloggen! 😊

Kram 

Kommentarer
Postat av: Anonym

KRYA! Vet covid19 är så drygt å att det verkligen är ett konstigt virus. Jag hade det troligtvis i våras,men fick ju tyvärr aldrig testa. Var sjuk typ 6 veckor, men dålig i magen till slutet av juli. Å hjärntrött är jag delvis än, å långt ifrån återställd. Mitt bästa tips är att sova ä, sova, sova å vila massor. Och äta så nyttigt som möjligt. Å ev ta extra c-vitamin men helst mkt frukt å grönsaker. Mitt misstag var att inte vila tillräckligt, och att försöka börja vara fysiskt aktiv för tidigt. (Jag trodde flera gånger att jag car frisk och började gå promenader, och det kunde kännas typ bra, men dagen efter kraschade jag och blev dålig igen.. håller på att lära mig att vila INNAN jag blir trött. Pacing heter metoden.. inte Mitt naturliga att leva direkt.. *skratt*) Men jag ber att du å ni blir friska snart. Kram./Karin Synnerman

Svar: Oh det låter ju fruktansvärt. Rae till mig dina tips! Kram
Maria

2020-11-19 @ 07:57:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0