Corona del 2

I förrgår (lördags) tog jag och barnen covidtest. Deras svar har inte kommit än men jag fick svar igår (eftersom jag har ett samhällsviktigt jobb så gick det snabbare för mig). Jag har också covid. Jag misstänkte det då jag senaste dagarna har haft ännu mer ont i kroppen och huvudet och andningen är tung hela tiden. 
Stefan är sämre och igår försämrades han rätt mycket väldigt snabbt så han ringde 1177 och de skickade en ambulans. De tog med honom in till akuten där han fick vara ett tag. Han kom hem 4 på natten igen så det var ju skönt att han inte behövde bli inlagd. 

Vilken konstig sjukdom detta är.  
Idag har jag varit jättetrött och haft riktigt tungt att andas. Så helt plötsligt kände jag mig bättre och Tess och jag tog en långsam promenad runt vårt hus. Det har jag inte orkat på länge. Och sen kom det tunga över bröstet igen. Så konstigt alltså.  
Nu hoppas vi att vi inte blir sämre utan att det får gå åt rätt håll. Och att barnen inte har covid. 

Så våra dagar spenderas i soffan mestadels. Vi kollar film och serier och är sjukt trötta på att inte orka något. Om två månader flyttar vi så vi behöver snart orka fixa med det. Men det får vi ta sen. Just nu är det jobbigt att bara fixa middag och sånt som måste fixas.

Men det får ju över detta också.

Kram kram 

Kommentarer
Postat av: E-K

Usch & kram!

Svar: ♥️
Maria

2020-11-10 @ 18:56:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0