Liseberg

Vi landade en dag hemma och tvättade och lite sånt. Sedan gick vi upp tidigt igår för att åka till Liseberg. Så härligt! 
Vi brukar åka dit med Johanssons och så även i år. Dessutom var deras vänner med så vi var tre familjer där. Så roligt!!! Barnen känner varandra allihop då de går på samma skola och vi föräldrar har ju setts 😊

Det var 30 grader varmt och sol. 

(null)
På väg ner. 

Jag kan tyvärr inte åka något (förutom farfars bilar haha) så jag hade koll på väskor och hade mysigt med att komma folk och titta när de andra åkte. Feamförallt var jag med tess som helst hänger på Kaninlandet.
(null)

Stefan och Seth åker det mesta så de sprang och åkte de stora attraktionerna. Tess ville också åka lite större grejer så hon och Stefan åkte Lisebergsbanan fyra gånger. Och så åkte de Flum Ride. Det var skönt i värmen. Haha.
(null)


(null)

Tess älskar att åka karuseller. Så mysigt! 
(null)

(null)

(null)

De andra i hennes ålder ville inte åka allt hon ville så därför åker hon själv. Och det var hon nöjd och glad med. 

Vid 22 stängde parken så då åkte vår familj till Söderköping. Vi var här efter 2 inatt. Vi har blivit för gamla för att göra så, har vi insett. Man behöver nog stanna och sova först och sedan åka vidare (som vi brukar göra när vi är på Liseberg). Så idag har vi varit rätt avslagna allihopa. 
Dessutom är det typ 30 grader idag med. 
Så när vi hämtar Seths kompis Filip vid tåget så åkte vi ut i St Annas skärgård för att bada. 
(null)

(null)

Det var så roligt när vi var där för vi träffade ett par gamla vänner som vi inte träffat på över 10 år. Vad är oddsen liksom. Deras yngsta och Tess är lika gamla så de lekte och hade roligt.  Så härligt!!

Nu har vi landat i farmors soffa och ska nog inte göra mycket mer idag. 


Stor kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0