Vänner och Motala

Hello my friends.
 
I lördags var vi bjudna hem till ett par vänners sommarstuga utanför Motala. 
Silvia och jag lärde känna varandra för 30!!!! år sedan. 
Jag och min familj, tillsammans med några till i vår församling åkte till Tyskland för att vara i en församling där och sjunga, berätta om Jesus och ha möten. Då lärde jag känna Silvia, som var med i den församlingen. 
När jag gick i gymnasiet åkte jag tåg till Tyskland och hälsade på henne någon vecka. Vi sågs då och då när hennes familj var på semester i Sverige och vi höll kontakten. 
Efter gymnasieit gick jag en bibelskola på Bjärka Säby slott. 
Lyxen att få spendera ett år här alltså! Jag har även varit på många läger på Bjärka som tonåring och Stefan och jag gifte oss på detta slott för 21 år sen! 
 
Silvia ville också gå bibelskola samma år, så vi hamnade i samma klass och bodde tillsammans i ett litet rum under det året. 
 
Hon flyttade tillbaka till Tyskland, men kom tillbaka till Sverige efter några år då hon gifte sig med Carl-Magnus. Jag hade äran att få sjunga på deras bröllop :) 
 
Nu bor de i Norrköping och är med i en kyrka som heter Voice. Våra vänner Jerker och Jessica har nyligen flyttat till Norrköping och gått med i samma kyrka. Så nu passade SIlvia på att bjuda oss alla hem till deras sommarstuga. SÅ MYSIGT!!!
 
Det var varmt så vi var på en strand vid Vättern största delen av dagen. Det var runt 25 grader varmt i vattnet och det är inte så vanligt i Vättern. 
 
 
 

En sån ljuvlig dag! 
 
På kvällen åkte vi till stugan och grillade och umgicks. 
Silvia och Carl-Magnus har tre barn. Deras äldsta och Seth är lika gamla. Tess var som vanligt minstingen, men hon fick vara med och de var så goa mot henne. 
 
Silvia!!
 
Kolla utsikten! VIlken dröm att bo där!
 
 
 
 
 
 
 
 
En sån drömmig dag alltså! 
 
I söndags åkte Stefan och jag en sväng till slottet i Örebro och bara var och åt glass :). 
Det är så fint där!
 
 
Nu är vi inne på Stefans sista semestervecka. Jag jobbar på och de andra är hemma. Det har varit riktigt konstigt och tryckande väder, så jag har dragits med huvudvärk och igår låg Stefan med migrän. Men ikväll har det åskat ur ordentligt och det är svalt och friskt ute. Så skönt! 
 
Hoppas du har en fin sommar :)

Kram kram 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0