Både ock...

Denna vecka har jag jobbat lite mer (50% av mina 85%). Det fungerar bra, men ändå inte. Allt just nu känns både ock... Det känns jättebra att vara tillbaka på jobbet, samtidigt så blir jag så otroligt trött. Ena sekunden är jag glad och nästa sekund känns det som om jag ska börja gråta. Konstig känsla, liksom.
Dessutom är jag så trött och konstig i huvet nu så jag kan inte samla och sortera mina tankar. Det känns jättekonstigt! Det har jag aldrig varit med om förut... Tankarna får flyga och komma som de vill, för jag kan inte styra över dem. Har du varit med om det någon gång? Känns jättemärkligt.

Imorgon åker Stefan till Nyhem. Oh, vad roligt det hade varit att också åka dit, men i år blir det inte så. Får satsa på nästa år igen. Seth och jag blir hemma. På lördag ska jag sälja grejer på loppis i Horndal =) Det tycker jag ska bli roligt.

"Om jag sitter eller står, vet Du det, Du förstår mina tankar fjärran från. Om jag går eller ligger, utforskar Du det. Med alla mina vägar är Du  förtrogen. Innan ett ord är på min tunga, vet Du, Herre, allt om det. Du omsluter mig på alla sidor och håller mig i Din hand."
Ps 139:2-5

Det bibelordet är skönt att läsa när tankarna flyger runt i huvudet och allt känns konstigt och rörigt. Gud vet ändå vem jag är och förstår mig och är med mig. =)

Kom ihåg att du är värdefull!
Kramar


Kommentarer
Postat av: Lina

Hallå vännen! Vad gör du och Seth på söndag eftermiddag kl.15?? Det är barnens dag på Karlfeldts gården med ponnyridning, hoppborg och clown. Tänkte om vi skulle åka dit med killarna och fika en sväng tillsammans? Lennart och Amanda sticker till stockholm och gröna lund hela dagen. Kan ju fundera på det...syns på lördag :o) Kram Lina

2010-06-17 @ 16:53:59
URL: http://www.homebylina.blogspot.com
Postat av: Mummen

Vad skönt det är med bibelord som man kan luta sej mot och bli tröstad av.

Att tankarna far och flyger och svårt att samla dom, jag vet exakt vad du menar, men så kommer en stund då det går att få ihop dom igen.

Kramis

2010-06-17 @ 18:33:33
URL: http://mummen.blogspot.com
Postat av: Sofia Lygdman

Ja Mia, det där med att man inte kan samla ihop tankarna det känner jag igen. Att man blir "normal" igen känns som en utopi just nu men jag vet att det blir så såsmåningom... Sömnen är så sönerhackad så nu är allt ett enda sammelsurium, usch.

Hur som helst, genom allt bär han oss och det är en hjälp i nöden :)

Kram Sofia

2010-06-17 @ 20:54:54
URL: http://trebarnslycka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0